Banden

Wij zorgen ervoor dat u in het juiste spoor blijft!

Elke auto van 3 jaar en ouder moet gekeurd worden, want veiligheid voor u en dierbaren staat bij Autobedrijf Haven op nummer 1! Zo controleren wij uw banden, uitlaat, gordels, carrosserie, remmen, verlichting, wielophanging, stuurinrichting en nog veel meer. Dus rijd u benzine, LPG of diesel en is uw auto aan de beurt voor een jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK)? Maak dan vroegtijdig een afspraak.

Jaarlijks vinden er ongeveer 6,7 miljoen APK-keuringen plaats bij voertuigen. De APK-keurmeesters bij de garages doen deze keuringen op basis van de officiƫle regelgeving (Wegenverkeerswet 1994). De keurmeester bekijkt of uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen en of uw auto op de juiste manier is geregistreerd in het kentekenregister.

Website met keuringseisen van de APK
De RDW heeft een website gemaakt, waarop de APK-regelgeving op een duidelijke manier gepresenteerd wordt. Op de website ‘APK-regelgeving online’ vindt u informatie over de keuringseisen van de APK-keuring.

De website ‘APK-regelgeving online’ is bedoeld om APK-keurmeesters te ondersteunen bij het uitvoeren van APK-keuringen. De informatie kan daarom technisch zijn.

Heeft u vragen?

Wij zijn tussen 09:00 en 18:00 bereikbaar